موقعیت فعلی شما:

راهکارهای هوش کسب و کار در

[واحد بازاریابی]

هوش تجاری برای بازاریابیِ بهتر (باتوجه به افزایش سرعت )

داشبورد تحلیل مارکتینگ یا بازاریابی، ابزاری مدیریتی می باشد که دیتای فعالیت ‌های مارکتینگ را جمع ‌آوری، اندازه ‌گیری و آنالیز می ‌کند تا نرخ بازدهی سرمایه ‌گذاری را به بالا ترین حد ممکن برساند و احتمال برگشت حداقل سرمایه اصلی (ROI) را افزایش دهد. ضمن اینکه به بازاریاب ‌ها این توانایی را بدهد که بر عملکرد مارکتینگ خود نظارت داشته ‌باشند و آن را بهتر انجام دهند. به مشتری‌ های خود نزدیک‌ تر شوید و نیاز هایی که در آینده برای آن ‌ها ایجاد می شود را، پیش‌ بینی کنید. با ویرابرد، از همه‌ ی تغییرات در ترند ها با خبر باشید تا از بالا بودن رضایت مشتری خود، مطمئن شوید. نگاه همه ‌جانبه ‌ای بر نقاط قوت و ضعف خود داشته باشید تا بتوانید در بازار پر رقابت امروزه، بهترین باشید.

قیف مارکتینگ

قیف مارکتینگ راهی برای کوتاه کردن مسیر فکری مشتری است که از مرحله ” آگاهی” (زمانی که برای اولین بار در مورد کسب و کار شما اطلاعات کسب می کنند) شروع تا مرحله “خرید” (زمانی که آماده خرید محصول یا خدمات شما هستند) پایان می یابد.

تحلیل بازاریابی دیجیتال

تحلیل بازار دیجیتال در واقع، فرآیند تجزیه و تحلیل داده های دیجیتالی از منابع مختلف مانند وب سایت ها، برنامه های موبایل ها و … است، که یک بینش شفاف در مورد نحوه رفتار کاربران یا مشتریان به سازمان را ارائه می دهد. همچنین، از طریق تحلیل دیجیتال، شرکت ها بینشی در مورد مناطقی که نیاز به پیشرفت دارند، نیز کسب می کنند.

تحلیل کمپین های برگزار شده

این تحلیلات با هدف کمک به شما در جمع آوری نتایج کمپین، تجزیه و تحلیل و ارزیابی کارایی یک کمپین انجام می شود. اینگونه به تجزیه و تحلیل گزارش های خود پس از کمپین هایتان دسترسی پیدا می کنید. هر شرکت، برند یا آژانس به گونه ای خاص به کمپین خود پایان می دهد. برخی جزئیات برایشان با اهمیت می باشد و برخی دیگر، دیدگاه گسترده تری نیاز دارند.

تحقیقات بازار

تحقیقات بازار فرآیند تعیین ماندگاری یک سرویس یا محصول جدید از طریق تحقیقاتی است که مستقیماً با مشتریان بالقوه انجام شده است. تحقیقات بازار به یک شرکت امکان می دهد تا بازار هدف را کشف کرده و نظرات و بازخورد دیگر مصرف کنندگان را در مورد علاقه آن ها به محصول یا خدمات دریافت کنند.

داشبورد تحلیل مارکتینگ در چه مواردی استفاده می ‌شود؟

داشبورد تحلیل مارکتینگ، معیار های بسیار زیادی را در بر می‌گیرد، زیرا بخش مارکتینگ از دو شاخه‌ی اصلیِ آنلاین و آفلاین تشکیل می‌شود. داده ‌ای که شما به ‌صورت آنلاین و آفلاین ردیابی می‌کنید، متفاوت اما مکمل ‌اند و هر دو به شما کمک می‌ کنند که تاثیرات کار خود را ببینید. KPIهای مارکتینگ، آمار و ارقامی هستند که در واقع همان نتایج کمپین ‌های مختلف شما می باشند؛ ابزار تحلیل مارکتینگ، داده ‌های KPI را وارد فضای برندینگ شما و بازار شما می‌کنند و به‌ شکل کامل ‌تر و یکجا، بازدهیِ تلاش ‌های شما را نشان می‌دهند.

جمع بندی

تحلیل معیار های مارکتینگ‌، شما را قادر می ‌سازد که ROI مربوط به کار های مختلف ‌تان را مشخص کنید و همچنین، به شما در شناساییِ فرصت‌ های تازه و قسمت ‌هایی که امکان پیشرفت بیشتر دارند، کمک می ‌کند. سنجیدن عملکرد کمپین ‌هایتان، با بیشترین جزئیات‌ حالت ممکن برای سرمایه ‌گذاری ‌های آینده در کمپین‌ های مشابه، بسیار مهم است و با داشتن این دانش، می‌توانید تصمیم‌ های مبتنی بر داده را با آگاهی بالاتری بگیرید که باعث پیشرفت کاریِ شما می‌ شوند.

با یک استراتژی مشخص و اهدافِ از پیش تعیین ‌شده، می ‌توانید کمپین ‌هایتان را به‌ صورت کارآمد تری ردیابی کنید و عملکردتان را بسنجید؛ و همچنین، با کمک گزارشات مارکتینگ حرفه ای به اطلاعات با ارزشی که در گذشته متوجه‌ آن ‌ها نشده بودید، دست یابید. بنابراین، اثراتی که ابزار تحلیل مارکتینگ بر کار شما می‌گذارند، بستگی به اجرای آن‌ ها دارد و فقط در صورتی ارزشمند هستند که این نتایج و بینش ‌هایی که از آن تحلیل ‌ها حاصل می ‌شوند، بکارگیری و اجرا شوند. متاسفانه، خیلی از ادارات تجاری آن گونه که باید و شاید به آن ‌ها توجه نمی ‌کنند. برای سوددهی کلی شرکت، این تحلیل ‌ها باید طرز فکر، تصمیم‌ گیری و کارکردِ بازاریاب‌ ها را تغییر دهد.

راز ویرابرد تحلیل مارکتینگ، در حقیقت هم ساده و هم دشوار است و دلیل آن، ربط دادنِ اطلاعات به یکدیگر است. در واقع، برای به دست آوردن حداکثر سود ممکن، مرتبط کردن هزاران داده‌ی مارکتینگ در بازارِ مصرف ‌کنندگان که هر روزه پیچیده ‌تر می ‌شود.

برای شروع، شما کاری که هر تحلیل داده ‌ای به آن نیاز دارد را انجام می‌ دهید: پرسیدن سوال‌ های مناسب برای حل یک مسئله‌ ی کاری، اولین قدم است. در مواجهه با سنجش ‌های مارکتینگ دقیق باشید تا بدانید چه چیزی را بسنجید و با بینش هایی که کسب کردید، طرحِ کار های بعدی را بریزید. اگر نتوانستید نتیجه را بسنجید، از خودتان بپرسید که ارزش واقعی‌، که توسط همچین سوالاتی می ‌توان کسب کرد چیست. بعد از اینکه داده جمع ‌آوری، تلفیق و تحلیل شد، باید آن را در یک سطح کلی درک کنید و تمام این ارتباط ‌ها را برای خود مصور سازی کنید. ویرابرد هوش تجاری مارکتینگ، به شما کمک می کند که بلافاصله داشبورد های کاری حرفه ای درست کنید و در آن جا می توانید نتایج تلاش ‌های خود را ببینید. داشتن این داشبورد ها بسیار مهم است، زیرا با کمک آن ها می ‌توانید به هیئت مدیره، دستاورد کمپین های خود را نشان دهید تا بتوانند سرمایه ‌گذاری ‌های خود را بهتر درک کنند. اما علاوه بر آن، برای احتمال نیاز به یک همکاری داخلی در آینده سوالات، عملیات، نتایج، و تصمیم‌ ها همگی در داشبورد حرفه ‌ای اما ساده ‌ی مارکتینگ BI ویراکام قرار دارند.

برخی از مطالب مرتبط با حوزه کسب و کار شما

ابزارهای تخصصی

چیست SSAS

از میان انبوهی از ابزارها و فناوری‌هایی که مایکروسافت ارائه می‌کند، خدمات تجزیه و تحلیل یکی از حوزه‌های غنی است که به کاربران خود توانایی‌هایی

ادامه مطلب »
ELT چیست؟
هوش تجاری

ELT چیست؟

ELT چیست؟ در دسترس بودن انبارهای داده‌های ابری که داده‌ها را به صورت مقرون به صرفه ذخیره و پردازش می‌کنند، نحوه مدیریت داده‌های تحلیلی شرکت‌ها

ادامه مطلب »
Power Query چیست
هوش تجاری

Power Query چیست؟

Power Query چیست؟ آیا شما با نرم‌افزار Excel یا Power BI کار می‌کنید و از انجام دادن کارهای تکراری خسته شده‌اید؟ امروز قرار است که

ادامه مطلب »