موقعیت فعلی شما:

راهکارهای هوش کسب و کار در

[واحد فروش]

از تحلیل حرفه ‌ای فروش بهره ببرید

امروزه با انفجار حجم بی نهایتی از داده ها، تجزیه و تحلیل فروش برای هر کسب و کار پیشرفته، تبدیل به کانون توجه شده است. گستردگی منابع اطلاعاتی موجود، مغایرت های همیشگی میان پلتفرم ها، عدم وجود اطلاعات به صورت در لحظه و…، همگی از جمله موانع موجود در هنگام مواجهه با خیل عظیم اطلاعات است. شما میتوانید مسیر فکری خود را در ویرابرد تجزیه و تحلیل فروش ویراکام، پیاده سازی کرده و با بهره گیری از بینش به وجود آمده، متخصصان و مدیران سازمانتان را قادر به ردیابی، ارزیابی و بهینه ‌سازی عملکرد فروششان نمایید.

سازمان ها می توانند از راه حل های تجزیه و تحلیل در داشبورد فروش ویراکام، از پیش بینی تا مدیریت عملکرد، برای افزایش اثر بخشی فروش استفاده کنند و پرسنل فروش را قادر به تمرکز هر چند بهتر بر فروش سازند و به کارشناسان کمک کنند تا مرحله وقت گیر مرتب کردن داده ها را، فراموش کنند.

تجزیه و تحلیل مشتریان

تجزیه و تحلیل مشتریان در واقع فرآیندی است که در آن داده های بدست آمده از مشتری برای کمک به تصمیم گیری های اصلی کسب و کار از طریق تقسیم بازار و تجزیه و تحلیل پیش بینی، استفاده می شود. این اطلاعات شامل، تحلیل عملکرد انواع گروه بندی مشتری مانند سطح، گروه شغلی و… بوده و در سطوح مختلف و متفاوت تصمیم گیری، از بازاریابی مستقیم گرفته تا انتخاب ظاهر مناسب برای سایت، در جهت مدیریت ارتباط هر چند بهتر با مشتریان استفاده می شود.

مدیریت چشم انداز های آینده

سیاست ها و رویه های مدیریت، چشم انداز به یک استراتژی در کل سازمان برای ایجاد، پیشرفت و مدیریت روابط و فعالیت با اعضای سازنده سازمان شما (به طور کلی اعضای تاثیر گذار و چشم انداز های اصلی) اشاره دارد. در واقع هنگام تحلیل چشم انداز، آینده نزدیک به طور مستمر پیش بینی شده و تحقق عملکرد سنجیده می شود. می‌توان مدیریت چشم انداز، بازوی سنجش عملیات مربوط به تصمیم های استراتژیک، در سازمان ها می باشد.

تجزیه و تحلیل کارشناسان

بگذارید این مبحث را با مثال توضیح دهیم. نرخ تبدیل سر نخ هر یک از کارشناسان شما، میزان سود آوری هر کدام از آن ها، تجزیه و تحلیل عملکرد کشش بازار و مشتریان شما، داشتن سیستمی برای امتیاز دهی به هر کارشناس شما و شناختن نقطه قوت و نقطه ضعف تیم های شما و …، همگی مثال هایی از شاخص های تحلیل کارشناسان می باشند که در هر کسب و کار باتوجه به ماهیت آن، این شاخص ها تحلیل خاص خود را دارند.

عملکرد محصولات

عملکرد محصولات شما، به عنوان یک پاسخ به هر کدام از محصولاتتان می باشد که با توجه به اقدامات خارجی و محیطی انجام شده بر روی آن، سنجیده می شود. عملکرد یک محصول از طریق تحلیل رفتار، هرکدام از اجزای تشکیل دهنده آن تحقق می یابد. بسیاری از این تعاریف بیان شده، حاکی از آن است که عملکرد محصول، معیاری از میزان موفقیت آن محصول نسبت به هزینه های پرداختی برای تکمیل آن است.

چرا داشبورد تحلیل فروش بسیار مهم است؟

در کل، دپارتمان فروش و مدیران فروش همیشه تحت فشار برای رسیدن و حتی جلو زدن از چشم انداز هایشان و جذب مشتریان بالقوه و تبدیل آن‌ ها به مشتریان واقعی هستند. به همین دلیل، وقت آن چنانی برای تقسیم ‌بندی داده ‌ها، تجزیه و تحلیل و مجسم سازی آن ‌ها ندارند. داشبورد هوش تجاری فروش ویراکام، به مدیران اجرایی که وقت زیادی ندارند امّا برای بهبود نتایج و بازدهی به داده متکی هستند، کمک بسزایی می کند.

از طرف دیگر، هنگامی که از تحلیل فروش صحبت می‌کنیم، تنها یک سمت از قانون جهانی عرضه و تقاضا را در نظر می گیریم. عامل دیگری که تاثیر بسزای آن در فروش تمامی سازمان ها دیده می شود، میزان تقاضایی است که نسبت به هرکدام از محصولات سبد محصول وجود دارد. تحلیل فروش (عرضه) در کنار تحلیل تقاضا میتواند اشراف مدیران را، به اتفاقات پیرامون حوزه فروش چندین برابر کند.

– اشراف کامل نسبت به عملکرد سبد محصولات
– پیش بینی فروش
– شفاف شدن نقاط قوت، نقاط ضعف، فرصت ها و تهدید ها
– متناسب سازی نیاز بازار با محصولات و خدمات قابل ارائه
– افزایش تسلط کارشناسان فروش در ارتباط با مشتریان
– شناخت بهتر رفتارها، سلایق و واکنش مشتریان
– تحلیل اندازه بازار و سهم از بازار به ازای هر برند تجاری

جمع بندی

ابزار های تحلیل فروش برای طرح‌ ریزیِ کلِ قیف فروش، از جذب مشتریان بالقوه تا قطعی کردن توافق، به شما کمک می‌ کنند. آن‌ ها علاوه بر تصویر سازی، درک و پیشبینی نتایج و ترند های فروش، به شما در جمع‌ آوری داده درباره ‌ی افراد اصلیِ دپارتمان، یعنی فروشندگان نیز کمک می‌ کنند. آمار فروش، به شما دو نوع از اطلاعات را می ‌دهد: یکی درباره ‌ی مشتریان و دیگری درباره‌ ی عرضه کنندگان، نمایندگان، بازاریابان تلفنی، و هر کسی که کالا ها و خدمات شما را عرضه می ‌کند. ویرابرد تحلیل فروش، بخش حیاتی هر کسب و کاری است: زیر نظر داشتن داده‌ ها با راه ‌اندازی معیار های خاصی برای ردیابی و ساخت گزارشات فروش مکرر، می ‌تواند به شما در بهینه ‌سازی فعالیت ‌های تیمتان و افزایش عملکرد شما کمک کند. 

امّا همان طور که تا الان بررسی کرده ایم، داده‌ های فروش بسیار زیاد و متنوع هستند؛ که این مسئله موجب می‌ شود که آن‌ ها به داشبوردی مناسب که تمامی اطلاعات را در یک نگاه به آن ‌ها بدهد، نیاز پیدا کنند. پس چالش اصلی این است که، مدیران این توانایی را داشته باشند که به درستی اهداف را مشخص کنند تا تیم‌ هایشان آن‌ ها را به نتیجه برسانند. برای این کار، مدیران نیاز دارند که نقاط قوّت و ضعف کارمندانشان را شناسایی کنند و بفهمند که چه چیزی و کجا را می‌ توانند بهبود ببخشند و پیشرفت دهند.

در ویراکام، ما معتقدیم که متراکم ساختن داده‌ های مختلفی که از منابع مختلف جمع‌ آوری شده اند، مزیت بسیار بزرگی است. این که امکان این را داشته باشید که در یک مکان متمرکز روی تحلیل ‌های فروش‌ خود کار کنید، شفافیت و کارایی بیشتری را به تحلیل داده ‌هایتان می ‌بخشید و این به راحتی با بکار گیری هوش تجاری در فروش‌ هایتان امکان ‌پذیر است. با داشتن این ابزار، می ‌توانید با شناخت بهتر مشتریانتان، گرایشاتِ آن‌ ها و رفتار آن‌ ها به کمک آمار، به ارتباطتان با آن‌ ها بهبود ببخشید. این گونه می ‌توانید بهتر از قبل نیاز های آن ‌ها را هدف قرار دهید و شانسِ خود را برای تمدید یک معامله‌ ی فروش، افزایش دهید. حفظِ ارتباط خوب با مشتری بسیار اهمیت دارد; زیرا احتمال فروش محصولاتتان به مشتریان قدیمی، بیشتر از مشتریان جدید است و نیاز به هزینه و تلاش کمتری دارد. خدمات خوب برای مشتری، باعث می‌ شود که ذهنیت خوبی از برند خود در ذهن آن ها به جا بگذارید و احتمال این که افراد، شما را به بقیه پیشنهاد دهند، افزایش می‌ یابد. در آخر، اگر بخواهیم نگاهی شرکت ‌محور تر داشته باشیم، هوش تجاری می ‌تواند برای کارمندان شما فضای رقابتی سالمی ایجاد کند: فروش چه کسی بیشتر است، فروش چه کسی کمتر است، چه کسی به آموزش نیاز دارد و گره ها کجا هستند. می ‌توانید کارمندان خود را به جای برداشت شخصیِ خود که ممکن است شامل کم و کاستی هایی باشد، متفاوت ‌تر و بهتر بشناسید و تصمیمات آگاهانه ‌تر و دقیق تری بگیرید که به صلاح همه باشد.

در آخر، الگو های فروش را در مجموعه داده‌ هایتان شناسایی کنید تا بتوانید روند های فروش آینده را پیش‌ بینی کنید و همیشه قبل از این که تغییری در تقاضا به وجود بیاید، یک قدم جلو تر باشید. این در استخدام و آموزش نمایندگان فروش نیز بسیار مفید است. پس می ‌توانید از ویرابرد هوش تجاری، در فروش استفاده کنید تا هم عملکرد فردی و هم داده ‌ها از هر زمانی را، با توجه به میزان تلاش های انجام شده که برای نتیجه گرفتن در فروش، سرمایه‌ گذاری کرده اید، تجزیه و تحلیل کنید که نتیجه ‌ی آن تیمی موفق ‌تر و استراتژی فروشی بهینه ‌تر، می باشد.

برخی از مطالب مرتبط با حوزه کسب و کار شما

ابزارهای تخصصی

چیست SSAS

از میان انبوهی از ابزارها و فناوری‌هایی که مایکروسافت ارائه می‌کند، خدمات تجزیه و تحلیل یکی از حوزه‌های غنی است که به کاربران خود توانایی‌هایی

ادامه مطلب »
ELT چیست؟
هوش تجاری

ELT چیست؟

ELT چیست؟ در دسترس بودن انبارهای داده‌های ابری که داده‌ها را به صورت مقرون به صرفه ذخیره و پردازش می‌کنند، نحوه مدیریت داده‌های تحلیلی شرکت‌ها

ادامه مطلب »
Power Query چیست
هوش تجاری

Power Query چیست؟

Power Query چیست؟ آیا شما با نرم‌افزار Excel یا Power BI کار می‌کنید و از انجام دادن کارهای تکراری خسته شده‌اید؟ امروز قرار است که

ادامه مطلب »